FAQs

På denne side finner du et overblikk over de spørsmål som oftest blir stilt.
Hvis du ikke finner det du leter etter, er du velkommen til å sende ditt spørsmål til post@garnhimmelen.no

 

Hvor sendes varene fra?
Alle ordre sendes fra Norge.

 

Hva følger med i strikkepakken?
I alle strikkepakker følger det med garn og strikkeoppskrift. Strikkepinner er valgfritt da ikke alle trenger disse. Pinnene som anbefales til strikkepakken vises inne på den aktuelle genseren du ser på.

 

Hvis jeg bare kjøper oppskrift, hvordan vil jeg motta den?
Om du kun kjøper strikkeoppskrift så vil du få denne tilsendt rett etter bestilling som nedlastbar fil til den mailen du registrerer. Hvis du ikke mottar mail, så er det oftest fordi mailen ikke er riktig notert, eller at den ligger i søppelmail. Dobbeltsjekk derfor at du har notert riktig mail før du sender din bestilling.

 

Hva gjør jeg når jeg ikke klarer å laste ned filen?
Det kan være lurt å prøve en annen nettleser. Google Chrome kan ofte hjelpe. Det kan også være lurt å bruke pc og ikke mobil. Hvis du likevel ikke får åpnet så kan du sende mail til post@garnhimmelen.no. Du vil få svar på din mail så fort som mulig. Ved kampanjer eller ekstra travle dager så kan det ta noe lenger tid. 

 

Hvordan kan jeg betale?
Hos Garnhimmelen kan du betale med kort, PayPal, Vipps og snart også Klarna.

Når du trykker «gå til betaling» så kommer du til betaling med PayPal. Noterer du ned navn og adresse vil du på neste side få andre betalingsalternativer.

 

Hva koster porto?

Standard porto med pose på dør er kr 79,-

Porto med sporing koster kr 129,-

I Norge er det gratis frakt over kr 1200,-

 

Kan jeg sende vare i retur?

Du kan sende din strikkepakke i retur til adressen som står på esken. Garnhimmelen har ikke fri retur. Vet retur av strikkepakke, vil ikke oppskriften bli refundert. 

 

Hvorfor er porto til utlandet så dyrt?
Jeg sender mye til utlandet, da spesielt Danmark. Jeg sender pakker til utlandet med sporing og dette er kostbart. Det koster ca kr 400,- mens jeg tar betalt kr 299,-

 

Kommer det toll på pakker til utlandet?
Når du handler på nettsiden fra utlandet, vil momsen trekkes fra automatisk i kassen. Denne må du betale ved import av pakken. Ønsker du å returnere din strikkepakke grunnet toll, eller den ikke er avhentet etc, vil frakt ikke bli refundert ved mottakelse av pakken. Refusjon utstedes når pakken er returnert til Garnhimmelen.